Tweede openstelling Subsidie Jonge landbouwers

Bent u jonger dan 41 jaar? Dan kunt u, onder voorwaarden, in aanmerking komen voor de subsidie Jonge landbouwers. U kunt t/m 16 januari 2017 subsidie aanvragen voor bepaalde investeringscategorieën. U mag niet eerder deze subsidie hebben ontvangen.

 

Hoogte van de subsidie

U kunt subsidie ontvangen voor maximaal 30% van de subsidiabele kosten, met een minimum van € 10.000 en een maximum van € 20.000.

 

Meerdere Jonge landbouwers

Bij meerdere Jonge landbouwers in een samenwerkingsverband wordt het subsidiebedrag lager. Dit wordt vastgesteld op basis van het percentage Eigen vermogen of op basis van het aantal niet-Jonge landbouwers in het samenwerkingsverband.

 

Lijst met investeringen

Uw investering moet voorkomen op de provinciale lijst met investeringen. Sommige provincies hebben niet alle investeringscategorieën opengesteld.

 

Aanvragen bij RVO

Hoewel het een provinciale subsidie betreft, moet u de aanvraag indienen viamijn.rvo.nl (Zie ‘POP3-subsidies’ en uw provincie). U moet uw aanvraag indienen op persoonlijke titel. Log hiervoor in bij RVO met uw DigiD.

 

!

Voldoet u aan de voorwaarden voor de subsidie Jonge landbouwers? Wilt u weten welke investeringen voor subsidie in aanmerking komen? Kijk dan op de website van uw provincie of neem contact met ons op!

 

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.