Overname 

Graag informeren wij u dat Alan Accountants en Adviseurs per 1 januari 2024 onderdeel wordt van Countus Accountants en Adviseurs.

Door de krachten te bundelen met Countus kunnen we de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening beter waarborgen. Daarbij geeft deze keuze ons persoonlijk de komende jaren meer ruimte om onze klanten en relaties nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn blij dat we met Countus een partner hebben gevonden die past bij onze klanten, medewerkers en onze bedrijfsvoering. Countus is een accountants- en advieskantoor dat een professionele invulling geeft aan het ontzorgen en adviseren van klanten.

Countus is, net als wij, sterk vertegenwoordigd in de agrarische sector en het midden- en kleinbedrijf.

Ons kantoor en onze dienstverlening blijven hetzelfde. Ook de voor u vertrouwde medewerkers blijven werkzaam op ons kantoor in Leek.

Voor meer informatie zie bijgaand persbericht, Persbericht overname Alan_Countus.

 

Laatste nieuws

Eco-activiteit weidegang: wijzigen en soms langer weiden (23-04-2024)
Bron: | | Component Agro | 23-04-2024

U mag na 15 mei de eco-activiteit ‘Weidegang 2.500 uur’ omzetten naar ‘Weidegang 1.500 uur’. Daarnaast is het soms mogelijk dat u de uren na 15 oktober ook meetelt.

Eco-activiteit weidegang omzetten na 15 mei

U moet uiterlijk 15 mei uw eco-activiteiten melden via de Gecombineerde opgave (GO). Na 15 mei mag u geen eco-activiteiten meer toevoegen of wijzigen. Alleen intrekken is toegestaan.

Uitzondering bij weidegang

Na 15 mei is het wel toegestaan om uw eco-activiteit ‘Weidegang 2.500 uur’ om te zetten naar ‘Weidegang 1.500 uur’. Dit moet u doen zodra u weet dat u de 2.500 uur niet gaat halen. Deze wijziging van de eco-activiteit moet u uiterlijk op de laatste dag van de definitieve aanvraagperiode doorgeven.

Maand langer weiden soms mogelijk

Binnen de eco-activiteit ‘Weidegang’ loopt de weideperiode standaard t/m 15 oktober. U kunt de weide-uren t/m 14 november ook meetellen als u aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • U voldoet op 15 oktober aan alle overige voorwaarden van ‘weidegang’.
  • U krijg van Qlip op 15 oktober de beoordeling ‘Voldoet nog niet volledig’.
    • Deze beoordeling krijgt u alleen indien Qlip het aannemelijk vindt dat u in de periode t/m 14 november het minimaal aantal uren weidegang wel haalt.

 

terug


Meer nieuws

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.