Accountancy Groningen

De accountancy van Alan Accountants en Adviseurs omvat de gehele administratie van uw bedrijf in Groningen; en wij helpen u graag bij het bijhouden daarvan. Administratie omvat vele regels, maar het is wel een van de belangrijkste zaken van een bedrijf. Ziet u door de bomen het bos niet meer en bent u op zoek naar deskundig advies? Uw persoonlijke adviseur van Alan accountancy is op de hoogte van alle ins en outs in uw markt en biedt u hierdoor een goed advies.

Een accountant alleen voor de financiële administratie?

Cijfers zijn een belangrijk onderdeel van de taken van de accountant. Het bijhouden van salarisadministratie, de boekhouding en de jaarrekening zijn dan ook taken die we graag voor u uitvoeren. De cijfers van uw bedrijf zijn belangrijk, maar de toekomst plannen en dromen zijn net zo belangrijk. Hier besteden wij dan ook uitgebreid aandacht aan.

Accountancy Alan bieden u naast het regelen van de cijfers dan ook de mogelijkheid tot sparren over de toekomst en een deskundig luisterend oor. De jarenlange ervaring van de medewerkers in verschillende branches zorgt voor kwalitatieve adviezen. U zult merken dat alle disciplines bij Alan vertegenwoordigd zijn, hierdoor krijgt u altijd een volledig deskundig advies.

De voordelen van Alan Accountancy

Alan Accountants in Groningen kent verschillende expertises. Naast accountancy en administratieve dienstverlening hebben we nog meer in huis. Ontdek wat Alan Accountants in huis heeft!

Naast onze expertises hebben we als bedrijf nog een aantal voordelen:

  • Altijd een persoonlijke adviseur bij accountancy Alan
  • Jarenlange ervaring met agrarische bedrijven
  • Flexibele werkwijze met duidelijke afspraken
  • Kennis van de verschillende markten

 

Hulp voor agrarische bedrijven, MKB’ers en starters

Alan heeft al vanaf het begin veel te maken met agrarische bedrijven. Deze bedrijven krijgen door de overheid steeds meer regels te verwerken. Door onze jarenlange kennis kunnen we ondernemers in de landbouw, veeteelt en tuinbouw goed helpen. Maar niet alleen agrarische bedrijven kunnen bij ons terecht. We hebben ook een brede kennis over de verschillende MKB sectoren en startende ondernemers.

Wilt u weten welk advies wij voor u als ondernemer of particulier in Groningen hebben? Neem snel contact met ons op, of bel (0594) 55 85 25. U kunt natuurlijk ook langs komen op onze locatie in Leek, vlakbij Groningen.