Accountancy Groningen

De accountancy van Alan Accountants en Adviseurs omvat de gehele administratie van uw bedrijf in Groningen; en wij helpen u graag bij het bijhouden daarvan. Administratie omvat vele regels, maar het is wel een van de belangrijkste zaken van een bedrijf. Ziet u door de bomen het bos niet meer en bent u op zoek naar deskundig advies? Uw persoonlijke adviseur van Alan accountancy is op de hoogte van alle ins en outs in uw markt en biedt u hierdoor een goed advies.

Uw accountant in Groningen biedt u advies bij financiële beslissingen

 

Een eigen accountant in Groningen voor financiële beslissingen

Cijfers zijn een belangrijk onderdeel van uw onderneming en dus ook een belangrijk onderdeel van de taken van uw accountant. Het bijhouden van salarisadministratie, de boekhouding en de jaarrekening zijn dan ook taken die we graag voor u uitvoeren. De cijfers van uw bedrijf zijn belangrijk, maar de toekomstplannen en dromen zijn net zo belangrijk.

En dus kunt u met uw eigen accountant in Groningen ook sparren over die toekomst. U kunt advies inwinnen over beslissingen als investeren ja of nee. Of misschien toch nog even wachten. Maar ook voor vragen rondom bedrijfsopvolging of het aannemen van (meer) personeel. We zijn er als het goed gaat, maar ook als het onverhoopt even iets minder gaat. Gaat het goed? Dan denken we met u mee om het nog beter te laten gaan. En als het iets tegenzit, gaan we met u oplossingen vinden.

Jaren ervaring

De jarenlange ervaring van de vakkundige medewerkers in verschillende branches zorgt voor kwalitatieve adviezen. U zult merken dat alle disciplines bij Alan vertegenwoordigd zijn, hierdoor krijgt u altijd een volledig deskundig advies. Zo maakt u met de juiste beslissingen.

Hulp voor agrarische bedrijven, MKB’ers, starters, particulieren

We werken voor bedrijven uit diverse branches. Vanaf het begin hebben we zo al veel te maken met agrarische bedrijven. Deze bedrijven krijgen door de overheid steeds meer regels te verwerken. Door onze jarenlange kennis kunnen we ondernemers in de landbouw, veeteelt en tuinbouw goed helpen.

Maar niet alleen agrarische bedrijven kunnen bij ons terecht. We hebben ook een brede kennis over de verschillende MKB sectoren. En als startende ondernemer is het natuurlijk ook altijd fijn om een expert op fiscaal gebied in huis te hebben. Een goed begin is immers het halve werk.

Zit u als particulier met een financiële vraag? Schakel ons dan ook gerust in.

De voordelen van Alan Accountancy

Kiest u voor Alan, dan bieden we u de volgende pluspunten:

  • Altijd een persoonlijke adviseur
  • Jarenlange ervaring met agrarische bedrijven
  • Flexibele werkwijze met duidelijke afspraken
  • Kennis van de verschillende markten

Bezoek ons in Leek, Groningen

Wilt u weten welk advies wij voor u als ondernemer of particulier in Groningen hebben? Neem contact met ons op, of bel (0594) 55 85 25. U kunt natuurlijk ook langs komen op onze locatie in Leek, vlakbij Groningen.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.