Accountant Drachten

Ondernemen is vooruitzien. De huidige positie van uw bedrijf bepalen, nieuwe kansen opzoeken en onderzoeken, plannen maken en uitvoeren. Alan Accountants en Adviseurs helpt u hierbij graag. Bij ons krijgt u een vaste partner die van al uw administratieve zaken op de hoogte is en waarmee u kunt sparren.

Op een steenworp afstand Drachten

Alan Accountants & Adviseurs is gevestigd aan de A7 (afslag Leek) en is daarom altijd in de buurt voor u in Drachten. U kunt dus op ieder moment zien hoe u er financieel voor staat en dat is erg belangrijk in de snelle omgeving waar we tegenwoordig in opereren. Daarbij is een accountant die verder kijkt dan alleen naar uw cijfertjes een absolute uitkomst. En elk bedrijf is uniek en wordt bij ons ook als zodanig behandelt. Voor elk bedrijf zijn er andere kansen en wellicht ook bedreigingen. Wilt u weten wat Alan voor u kan betekenen? Neemt u dan eens contact met ons op, de koffie staat klaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als accountant kunt u ons inschakelen voor uw breed dienstenpakket, waaronder:

Veelzijdig in Drachten

Onder ons klantenbestand in Drachten vallen onder andere starters, mkb en agrarische ondernemingen, maar ook veel particulieren adviseren en ondersteunen wij met hun administratie. Zoals gezegd, Alan Accountants & Adviseurs is een divers, dynamisch en zorgvuldig accountantskantoor dat graag voor u aan de slag gaat. Neem snel contact met ons op!

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.