Accountant Essen

Woont u in Essen en bent u op zoek naar een accountant? In 20 minuten bent u bij ons accountantskantoor in Leek. Wij bieden u een persoonlijke accountant met kennis over uw bedrijf en markt. Onze informele sfeer zorgt voor een echte partnerrelatie.

Waarom Accountant Essen?

Kiezen voor onze accountant geeft u een aantal voordelen. Naast kennis van accountancy kunt u door onze werkwijze ook bij ons terecht voor vragen over:

Uw eerste aanspreekpunt is een persoonlijke adviseur. Deze adviseur speelt de vragen door naar de een van de 45 medewerkers. Door het contact via een persoonlijke adviseur te laten lopen, bent u altijd op de hoogte van vorderingen en veranderingen. Daarnaast zorgt deze werkwijze ervoor dat uw adviseur u, uw bedrijf en uw markt door en door kent.

Accountant Essen voor alle markten

Onze accountants zijn op de hoogte van verschillende markten. agrarische bedrijven zijn al vanaf vroeger aan ons verbonden. De regels in de agrarische sector wijzigen voortdurend, waardoor een deskundige u veel hulp kan bieden.

Naast de agrarische bedrijven kunnen ook de MKB’ers zoals autobedrijven en restaurants bij ons terecht. Deze groep bedrijven krijgen te maken met een speciale groep medewerkers die zich gespecialiseerd hebben in midden en klein bedrijf. Heeft u op dit moment nog geen onderneming, maar wilt u een bedrijf starten. Ook dan helpen we u graag met het opzetten van een goede basis voor uw bedrijf.

Maak snel een afspraak met onze accountant

Onze accountants helpen u graag met uw problemen of toekomst plannen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een accountant vlakbij Essen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar (0594) 55 85 25.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.