Accountant Groningen

Boekhouder of accountant nodig in Groningen? Wij helpen je op weg! 

Cijfers zijn onmisbaar voor een goed lopende onderneming. Sterker nog: de administratie vormt de financiële basis voor uw onderneming. Dankzij deze cijfers krijgt u gedetailleerd inzicht in de financiële stand van zaken van uw onderneming, zodat u meer uit uw bedrijf kunt halen. Toch, de administratie bijhouden is een tijdrovende klus waar veel ondernemers flink tegenop kijken. Gelukkig is Alan, accountant in en rondom Groningen, er om u te helpen en van persoonlijk advies te voorzien. 

Boekhouder of accountant?

De woorden ‘boekhouder’ en ‘accountant’ worden nogal eens door elkaar gebruikt. Hoewel u zowel aan een boekhouder als aan een accountant uw administratie kunt uitbesteden, zit er wel degelijk verschil tussen die twee. Over het algemeen heeft een accountant, die deze titel door middel van een opleiding verdient, een meer controlerende functie. Een boekhouder houdt zich voornamelijk bezig met uitvoerende werkzaamheden. Als accountant gaan wij een stapje verder dan alleen het verwerken van uw administratieve taken. Met een vaste partner, die op de hoogte is van alle financiële zaken binnen uw onderneming, kunt u sparren over de onderwerpen die voor u van belang zijn. Of het nu gaat om subsidieregelingen, mogelijke investeringen of uw manier van bedrijfsvoeren, onze adviseurs in Groningen denken graag met u mee. Persoonlijk, betrokken en met korte lijnen.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We helpen u graag met:

  • Salarisadministratie
  • Boekhouding
  • Belastingzaken
  • Jaarrekeningen

Bent u benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen? Ontdek meer over onze expertises of lees de verhalen van onze klanten.

 

Accountant voor de agrariër

Ook als ondernemer in de agrarische sector krijgt u soms te maken met lastige financiële vraagstukken. Dankzij onze jarenlange ervaring met agrarische bedrijven, kunnen we u als agrarisch ondernemer in Groningen helpen bij al uw vraagstukken. Of het nou gaat om alle EU-regels of de ins en outs van het mestbeleid, u bent bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons in Leek. De koffie staat klaar!

 

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.