Accountant Haren

Op zoek naar een deskundige accountant vlakbij Haren? Onze persoonlijke accountant vindt u in Leek. Op twintig minuten afstand helpen wij u graag bij het inrichten van uw administratie, zodat u altijd en overal zicht heeft op uw bedrijfsresultaten.

Waarom een accountant?

Wij helpen helpen bedrijven in alle verschillende fases tussen het beginnen en eindigen van een bedrijf met het bijhouden van de administratie. Maar wij bieden meer dan alleen rapportages over de huidige cijfers. Wij vormen ook een sparringpartner waarmee u over de toekomst kunt praten. Onze medewerkers hebben een jaren lange ervaring in verschillende branches waardoor u met uw persoonlijke adviseur op niveau kunt praten over uw dromen en doelen. Naast deze werkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor:

Hoe werkt een accountant in Haren?

Onze medewerkers zitten in het kantoor in Leek. U heeft een medewerker als vast aanspreekpunt binnen het bedrijf. Met vragen of problemen kunt u altijd bij deze medewerker terecht. Als hij zelf de oplossing niet weet, dan regelt hij een andere deskundige medewerker die naar uw probleem kijkt. Vervolgens geeft uw persoonlijke adviseur u de uitleg en mogelijke oplossingen.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Bij Alan accountants en adviseurs kunt u terecht wanneer u hulp nodig heeft op een van onze expertises. Hierbij maakt het waarvoor het advies is. Vanaf het ontstaan van Alan werken wij al samen met agrarische bedrijven. In heel Noord-Nederland helpen wij verschillende agrarische bedrijven met de ingewikkelde regelgeving. Maar ook verschillende MKB sectoren, particulieren en startende ondernemers zijn bij ons bij het juiste adres. Onze 45 medewerkers hebben een breed scala aan verschillende expertises waardoor wij een groot scala aan mogelijkheden kunnen bieden. Wilt u weten wat wij precies kunnen betekenen kom dan langs in ons kantoor of neem contact op.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.