Accountant Leeuwarden

Op zoek naar een ervaren accountant in of rondom Leeuwarden? Wij kunnen door onze brede expertises veel van uw problemen oplossen. Daarbij maakt het niet uit of u een agrarisch bedrijf hebt of actief bent in een andere sector. Alle bedrijfssectoren en particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor goed advies.

Mogelijkheden accountant Leeuwarden

Als accountant hebben wij voor u in Leeuwarden verschillende mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor advies over uw financiële zaken. Maar daarnaast helpen wij u ook graag bij de volgende vakgebieden:

Ons bedrijf richt zich op verschillende sectoren. Zo helpen wij al vanaf het begin verschillende agrarische bedrijven in Noord-Nederland. Maar ook MKB’ers, starters en particulieren behoren tot onze klanten

 

Accountant Leeuwarden

Tussentijdse rapportages

We maken eens per jaar de balans voor u op. Deze cijfers presenteren we in de jaarrekening: een uitgebreide rapportage waarin het afgelopen jaar onder de loep genomen wordt. Het voordeel van werken met maand- of kwartaalcijfers levert zowel voor ons als accountant als u als klant, de ondernemer, meerdere voordelen op.

Een groot voordeel om te werken met tussentijdse rapportages is dat het samenstelling van de jaarrekening veel minder tijd in beslag neemt. Ook vinden wij het prettig om tussentijds met u als klant in contact te staan. Op deze manier kunnen we, in overleg met u, bijsturen indien nodig.

Wanneer u als ondernemer elke maand of elk kwartaal de actuele cijfers te zien krijgt, zit u korter op de bal en kan u gelijk bijsturen indien nodig. Loopt alles niet zoals gepland, dan kunnen we gelijk de nodige aanpassingen doen om toch de doelen te behalen. Een groot pluspunt voor u de ondernemer, maar ook voor ons als accountancybureau.

Jaarrekening

Als accountancy in Groningen stellen wij voor u de jaarrekening op. De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een bedrijf van het afgelopen boekjaar. Het bestaat uit een balans, een resultatenrekening of winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar, een toelichting op beide en het kasstroomoverzicht. De jaarrekening sluit aan op de financiële administratie die of door ons kantoor of door de klant zelf is geboekt aan de hand van bankafschriften, kasbladen, facturen en bonnen.

 Alan Accountants en Adviseurs

Bij Alan Accountants werken 45 medewerkers met verschillende achtergronden voor een uitgebreid assortiment. Bij ons krijgt u altijd te maken met een persoonlijke adviseur. Op deze manier zijn we instaat u altijd snel en gericht te helpen. Wij hanteren een flexibele werkwijze. U bepaalt bij zelf wat voor activiteiten wij in de komende periode uit gaan voeren. En wanneer u dit voor volgend jaar toch weer wilt wijzigen, is dit gewoon mogelijk. Wij geven u door deze manier altijd de gewenste hulp. Ook in de regio Leeuwarden!

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.