Accountant Marum

Op zoek naar een accountant of administratiekantoor in Marum? U wilt zich als ondernemer bezig houden met waar u goed in bent, zo zitten wij namelijk ook in elkaar. Wij zijn goed in administratie en u goed in het runnen van uw bedrijf. Wanneer u samenwerkt met één van onze accountants kunt u ook daadwerkelijk bezig met ondernemen en is uw administratie onze zorg. Naast dat wij functioneren als accountant, fungeren we ook graag als sparringspartner voor u. Heeft u vragen over investeringen, belastingzaken of het personeelsbeleid? Ook dan klopt u aan bij Alan Accountants & Adviseurs.

Op een steenworp afstand Marum

Alan Accountants & Adviseurs is gevestigd aan de A7 (afslag Leek) en is daarom altijd in de buurt voor u in Marum. U kunt dus op ieder moment zien hoe u er financieel voor staat en dat is erg belangrijk in de snelle omgeving waar we tegenwoordig in opereren. Daarbij is een accountant die verder kijkt dan alleen naar uw cijfertjes een absolute uitkomst. En elk bedrijf is uniek en wordt bij ons ook als zodanig behandelt. Voor elk bedrijf zijn er andere kansen en wellicht ook bedreigingen. Wilt u weten wat Alan voor u kan betekenen? Neemt u dan eens contact met ons op, de koffie staat klaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als accountant kunt u ons inschakelen voor uw breed dienstenpakket, waaronder:

Veelzijdig in Marum

Onder ons klantenbestand in Marum vallen onder andere starters, mkb en agrarische ondernemingen, maar ook veel particulieren adviseren en ondersteunen wij met hun administratie. Zoals gezegd, Alan Accountants & Adviseurs is een divers, dynamisch en zorgvuldig accountantskantoor dat graag voor u aan de slag gaat. Neem snel contact met ons op!

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.