Accountant Veendam

Uw persoonlijke accountant dichtbij Veendam. Wij bieden u een accountant aan die uw markt goed kent. Kennis van uw bedrijfstak is een belangrijk onderdeel voor goed advies. Bij ons blijft het namelijk niet alleen bij het uitvoeren van administratieve taken, wij helpen u ook met uw toekomstplannen.

Taken accountant Veendam

Alan accountants en adviseurs kan u helpen met de verschillende taken van een accountant. Het maken van jaarrekeningen, tussentijdse rapportages en de gehele administratieve organisatie van uw bedrijf. Daarnaast helpen we u graag met het plannen van uw toekomst, moet u nu gaan investeren of kunt u beter nog even wachten. Dit zijn activiteiten die uw cijfers beïnvloeden. Wij vinden het verhaal achter u cijfers daarom vaak net zo belangrijk en baseren onze keuzes niet alleen op de cijfers.

Naast het uitvoeren van de accountancy voor uw bedrijf kunnen wij ook helpen bij de administratieve dienstverlening, belasting advies en bedrijfsadvies. En dit zijn nog maar een paar van onze expertises.

De voordelen van Alan accountants en adviseurs

Alan accountants werkt met een team van 45 medewerkers. U heeft het meeste contact met uw persoonlijke adviseur, dit zorgt ervoor dat u altijd weet wat er speelt.

Al deze voordelen gelden zowel voor Agrarische bedrijven, MKB’ers, startende ondernemers en voor uw persoonlijke advies. Onze medewerkers hebben kennis van verschillende gebieden waardoor er een breed scala bij ons in het kantoor zit.

Snel een accountant in Veendam nodig?

Wanneer u snel een accountant in Veendam nodig bent, kunt u bij ons terecht. U kunt via onze site contact op nemen, maar u kunt natuurlijk ook bellen naar  (0594) 55 85 25.

Ons kantoor vindt u naast de snelweg bij Leek. Door dicht bij de snelweg te zitten maken wij het mogelijk om snel vanuit heel Groningen bij ons langs te komen.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.