Accountants Drenthe

Op zoek naar persoonlijke accountants in Drenthe? Wij kunnen u helpen bij de werkzaamheden van een accountant. Ons bedrijf is een gespecialiseerde accountant in Noord-Nederland en Drenthe. Door ons brede scala aan medewerkers kunnen wij u altijd helpen.

Onze accountants voordelen Drenthe

Wij werken voor een brede doelgroep aan bedrijven. Naast de particulieren, startende ondernemers en MKB’ers kunnen bij ons ook de agrarische bedrijven terecht. Sinds de start van ons bedrijf zijn wij al nauw verbonden met een aantal agrarische bedrijven. Door deze lange geschiedenis kunnen wij u goed helpen met de uitgebreide regelgeving in deze sector.

Ons kantoor bestaat uit 45 ervaren medewerkers, die u altijd kunnen helpen. Binnen het bedrijf krijgt u een persoonlijke adviseur aangewezen. Dit is uw vaste aanspreekpunt. Met hem bespreekt u welke problemen en wensen u heeft. Vervolgens koppelt hij een van de andere medewerkers aan uw taken. Het contact gaat altijd via uw persoonlijke adviseur, dit houdt het zowel voor ons als voor u overzichtelijk.

De ervaring van Alan

Alan accountants en adviseurs is in 2005 ontstaan uit een overname van de kantoren Leek en Oosterwolde. Onze accountants helpen u graag bij het op orde brengen en houden van uw administratie. Maar naast onze hulp bij het ordenen kunt u bij ons ook terecht voor goed advies. Uw persoonlijke adviseur kent uw markt door en door en kan daardoor met u op niveau praten over de toekomst. Naast de accountancy problemen kunnen wij ook helpen bij de volgende problemen:

Een accountant voor Drenthe spreken?

Wij helpen u graag om van uw administratieve problemen en frustraties af te komen. Wilt u een van onze deskundigen spreken? U kunt vrijblijvend contact met ons op nemen of bel naar (0594) 55 85 25. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.