Accountantskantoor Groningen

U wilt een solide basis voor uw bedrijfsvoering. En om die basis zo goed mogelijk te leggen zou u graag de nodige advies en hulp bij willen hebben. Begrijpelijk. Daarom bieden onze onze accountants u dan ook een helpende hand bij de inrichting van uw administratieve organisatie.

Wij dragen de zorg voor een juiste vastlegging van uw financiële gegevens in de jaarrekening en in tussentijdse rapportages. Dat doen we bij u op de werkvloer en vanuit ons kantoor in Leek, Groningen. Maar we bieden veel meer dan gedegen rapporten.

Tussentijdse rapportages

We maken eens per jaar de balans voor u op. Deze cijfers presenteren we in de jaarrekening: een uitgebreide rapportage waarin het afgelopen jaar onder de loep genomen wordt. Het voordeel van werken met maand- of kwartaalcijfers levert zowel voor ons als accountant als u als klant, de ondernemer, meerdere voordelen op.

Een groot voordeel om te werken met tussentijdse rapportages is dat het samenstelling van de jaarrekening veel minder tijd in beslag neemt. Ook vinden wij het prettig om tussentijds met u als klant in contact te staan. Op deze manier kunnen we, in overleg met u, bijsturen indien nodig.

Wanneer u als ondernemer elke maand of elk kwartaal de actuele cijfers te zien krijgt, zit u korter op de bal en kan u gelijk bijsturen indien nodig. Loopt alles niet zoals gepland, dan kunnen we gelijk de nodige aanpassingen doen om toch de doelen te behalen. Een groot pluspunt voor u de ondernemer, maar ook voor ons als accountancybureau.

Jaarrekening

Als accountantskantoor in Groningen stellen wij voor u de jaarrekening op. De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een bedrijf van het afgelopen boekjaar. Het bestaat uit een balans, een resultatenrekening of winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar, een toelichting op beide en het kasstroomoverzicht. De jaarrekening sluit aan op de financiële administratie die of door ons kantoor of door de klant zelf is geboekt aan de hand van bankafschriften, kasbladen, facturen en bonnen.

Accountancy Groningen

Diverse branches

We werken voor bedrijven uit diverse branches. Vanaf het begin hebben we zo al veel te maken met agrarische bedrijven. Deze bedrijven krijgen door de overheid steeds meer regels te verwerken. Door onze jarenlange kennis kunnen we ondernemers in de landbouw, veeteelt en tuinbouw goed helpen.

Maar niet alleen agrarische bedrijven kunnen bij ons terecht. We hebben ook een brede kennis over de verschillende MKB sectoren. En als startende ondernemer is het natuurlijk ook altijd fijn om een expert op fiscaal gebied in huis te hebben. Een goed begin is immers het halve werk. Zit u als particulier met een financiële vraag? Schakel ons dan ook gerust in.

Een vast contactpersoon

In onze accountancy dienstverlening staat persoonlijk contact centraal. Wij begrijpen dat u het liefst met iemand schakelt die uw uitdagingen en dilemma’s begrijpt. Een vaste vertrouwenspersoon die u gemakkelijk kunt benaderen bij urgente vragen. Kortom, een ondernemende adviseur waar u direct een klik mee voelt.

De voordelen van Alan Accountancy

Kiest u voor Alan, dan bieden we u de volgende pluspunten:

  • Altijd een persoonlijke adviseur
  • Jarenlange ervaring en kennis binnen verschillende markten
  • Een specialisatie binnen de agrarische markt
  • Flexibele werkwijze met duidelijke afspraken
  • Kennis van de verschillende markten

 

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.