Administratiekantoor assen

Administratiekantoor Alan regelt ook in Assen uw bedrijfsadministratie op een professionele manier. Bent u het zat om uw administratie te verwerken of ziet u door de alle papieren en regels echt niet meer hoe uw u administratie geordend krijgt. Wij helpen u graag bij het inrichten, beheren en interpreteren van uw cijfers.

Werkwijze administratiekantoor dichtbij Assen

Door de administratie geordend bij te houden, heeft u altijd inzicht in de resultaten van uw bedrijf. Wij helpen u graag bij het geordend inrichten van uw administratie. Ons kantoor verwerkt uw administratie op een flexibele manier. Hierdoor krijgt u een overzicht en cijfers waar u zelf ook iets mee kunt. Wij hanteren dus geen vaste aanpak voor onze overzichten, u heeft zelf inspraak.

Ons administratiekantoor werkt met een persoonlijke adviseur. Dit is uw aanspreek punt. In een persoonlijk gesprek worden uw wensen, plannen en doelen besproken. Uw eigen persoonlijke adviseur plant vervolgens de juiste teamleden aan de verschillende taken. Om het voor u overzichtelijk en duidelijk te houden worden de taken en vorderingen terug gekoppeld aan de persoonlijke adviseur, die u weer op de hoogte houdt.

Meestal vinden de afspraken met onze medewerkers plaats op ons kantoor in Leek. Als het u beter uit komt dat we bij u op het bedrijf langs komen, dan is dat ook mogelijk. Vooraf spreken we de frequentie van bezoeken af, zodat u duidelijk weet wanneer u ons kunt verwachten.

De voordelen van Alan accountants en adviseurs

Alan accountants en adviseurs werkt met een team van 45 medewerkers om u het beste advies te geven. Wij kunnen iedereen helpen, het maakt niet uit of u een Agrarisch bedrijf, MKB’er of starter bent. En zelfs als particulier kunt u bij ons terecht.

Een ander voordeel is onze verspreide kennis over vele gebieden. Wij kunnen u helpen met:

Een afspraak plannen?

Wij helpen u graag om uw bedrijf nog beter te runnen. Wilt u een van onze deskundigen spreken. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar (0594) 55 85 25. Onze medewerkers staan u graat te woord tijdens een kopje koffie op ons kantoor in Leek.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.