Administratiekantoor Groningen

Meer dan aan een administratiekantoor in Groningen

Bij Alan Accountants en Adviseurs krijgt u meer dan een gemiddeld ander administratiekantoor in Groningen. Als regionaal, middelgroot accountantskantoor hebben wij alle disciplines onder een dak. Van administratie tot bedrijfskundige advisering. Ons werkgebied bestrijkt de noordelijke helft van Nederland, waaronder Groningen. Alan Accountants en Adviseurs is gevestigd aan de A7 (afslag Leek) en daarom altijd bij u in de buurt. Of wij bij u!

Onze expertises als uw administratiekantoor

Wij helpen u ook graag verder met onze expertises op het gebied van:

Korte lijnen, heldere afspraken

We koppelen professionaliteit aan een pragmatische en no-nonsense aanpak. Daarbij gaan we voor een langdurige relatie en horen dan ook graag naar wat u wilt en wat u belangrijk vindt. En ook wat er speelt. Op die manier kunnen wij u ook het beste advies bieden over uw cijfers en bedrijfskundig adviseren. Deze manier van samenwerken werkt voor onze klanten erg prettig. Dat merken we, maar dat blijkt ook uit de recensies.

In de praktijk zijn we na verloop van tijd vaak de vertrouwenspersoon die uw bedrijf door en door kent en met u belangrijke beleidsbeslissingen voorbereidt. We zijn uiterst flexibel. U bepaalt voortdurend zelf wat u ons laat doen.

Zeer gedreven accountants

Onze accountants en adviseurs hebben een jarenlange ervaring in administratieve, fiscale, en financiële dienstverlening. Ze kennen de wet- en regelgeving dan ook van binnen en buiten en zijn uiteraard ook zeer gedreven. Altijd willen onze vakkundige mensen wat voor wat u het beste is. Dat maakt ons de ideale partner voor onder meer vele MKB’ers, starters en agrarische ondernemers. Veel van onze adviseurs hebben zelfs een agrarische achtergrond, waardoor ze deze branche ook als geen ander kennen. Maar ook steken we onze handen graag uit de mouwen voor u als particulier.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over onze administratieve diensten, onze ervaren mensen of wilt u gewoon eens kennismaken? Kom dan gerust eens langs bij ons in Leek, Groningen. Of neem telefonisch of per mail contact met ons op. Ons directie secretariaat is te bereiken op (0594) 55 85 25 of mail naar info@alan.nl.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.