Administratiekantoor Stadskanaal

Administratiekantoor Stadskanaal helpt u uit de brand bij uw administratieproblemen. Het opstellen van jaarrekeningen is vaak het minste klusje wanneer u een bedrijf runt. Wanneer wij dit van u overnemen, blijven er voor u alleen de leuke taken over. Hierdoor kunt u echt genieten van het runnen van uw bedrijf.

Wanneer helpt administratiekantoor Stadskanaal?

Ons administratiekantoor richt zich op 4 groepen klanten. Al vanaf vroeger uit zijn wij erg verbonden met de agrarische bedrijven. Dit zijn onder andere melkveehouderijen, maar ook een kleinere sector zoals de fruitteelt of een loonwerker kan bij ons terecht. Onze 14 agrarische medewerkers kunnen u helpen met al uw administratieve werkzaamheden.

Naast de agrarische bedrijven richten we ons ook op de verschillende sectoren binnen MKB. Zowel de autobedrijven als kleine lokale winkels vinden bij ons hulp voor hun administratie. Alle beslissingen die u neem hebben gevolgen voor uw bedrijf, door met ons samen te werken kunt u altijd terug vallen op uw persoonlijke adviseur. Naast deze twee richtingen helpen we ook de startende ondernemer en de particulier met het goed inrichten van de administratie.

Onze expertises

Alan accountants en adviseurs kan helpen bij verschillende problemen. Naast het regelen van uw administratie kunt u bij ons ook terecht voor juridische vraagstukken. Wilt u precies weten welke taken wij voor u uit kunnen voeren? Kijk dan eens bij onze expertises voor een uitgebreidere uitleg.

Waar vindt u een administratiekantoor Stadskanaal

Ons administratiekantoor is gevestigd in de provincie Groningen. Vlakbij de snelweg van Leek. Al vele andere bedrijven in Stadskanaal regelen wij de administratie. Bent u benieuwd geworden hoe u persoonlijk geholpen kunt worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar (0594) 55 85 25.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.