Administratiekantoor Veendam

Opzoek naar een administratiekantoor dichtbij Veendam? De administratie brengt vaak vele frustraties met zich mee. Wij kunnen u helpen om altijd overzicht te hebben in uw bedrijfsresultaten. Door ons uw administratie uit te laten voeren, kunt u zich richten op de leuke kanten van het ondernemen.

Werkzaamheden administratiekantoor Veendam

Ons bedrijf kan uw gehele bedrijfsadministratie regelen. Het maken van jaarrekeningen en het helpen bij uw boekhoudprogramma zijn een paar voorbeelden van onze werkzaamheden. Door het regelen van een goed neergezette administratie kunt u snel reageren op wijzigingen in de markt of in de wet. Naast dat we u kunnen helpen bij het bijhouden van uw administratie kunnen we ook helpen bij:

Maak kennis met Alan accountants en adviseurs

Wij vinden het opbouwen van een vertrouwensband erg belangrijk. Onze werkwijze met het inzetten van een persoonlijk contactpersoon, die op de hoogte is van uw bedrijf, realiseert vaak een vertrouwensband. Geen doorverwijzingen en verschillende contactpersonen die uw taken uitvoeren, bij ons krijgt u een vast aanspreekpunt. Uw persoonlijke contactpersoon regelt vervolgens dat uw taken door een deskundige medewerker uitgevoerd worden.

Ons team bestaat in totaal uit 45 medewerkers, met allemaal hun eigen specialiteit. Dit brede scala aan specialiteiten zorgt ervoor dat wij klanten kunnen helpen uit de Agrarische sector, MKB’ers, startende ondernemers en natuurlijk ook de particulieren.

Veel ervaring in Veendam

Ons administratiekantoor is gevestigd aan de snelweg in Leek. Hierdoor hebben wij een goede bereikbaarheid voor klanten uit heel Noord-Nederland. In de regio van Veendam hebben wij veel ervaring met klanten uit verschillende sectoren. Bent u benieuwd naar onze manier van werken of wilt u meer weten over ons administratiekantoor? Bel ons gerust voor meer informatie naar (0594) 55 85 25 of neem snel contact met ons op.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.