Adviesbureau voor ondernemers in Groningen

Natuurlijk zijn de jaarcijfers belangrijk, maar om echt te weten hoe uw bedrijf er voor staat zijn de cijfers van nu nog belangrijker. Dat bepaalt hoe de toekomstplannen van uw bedrijf eruit kan komen te zien. En waar u moet bijsturen. Als financieel adviesbureau bij u om de hoek in Groningen helpen wij u hier onder meer mee. We zijn gevestigd in aan de Lorentzpark, in het Groningse Leek.

adviesbureau Alan uit Groningen laat u groeien

Uw eigen adviseur in Groningen

Uw adviseur stelt de jaarrekening voor u samen, beoordeelt deze en bespreekt de jaarcijfers met u. Maar ook als het gaat om personeelszaken, belastingaangiftes of juridische vraagstukken, kunt u een beroep op uw eigen adviseur doen. Hij is uw eerste aanspreekpunt en gaat na verloop van tijd steeds beter uw bedrijf leren kennen. En waar nodig schakelt hij de hulp van collega´s in om u nog beter te helpen. Het kan dus soms best zo zijn dat u een van onze andere vakmensen contact heeft.

Wat kunnen onze adviseurs voor u betekenen?

We noemden al de jaarrekening, belastingaangiftes en juridische vraagstukken. Het is slechts een greep uit alles waar u bij ons terecht kan. Onze werkzaamheden voor u vallen in de volgende categorieën:

Voor wie wij werken in en om Groningen

De noordelijke helft van ons land is ons werkgebied. We beschikken over een uitgebreid netwerk en worden zeer regelmatig ingeschakeld door ondernemers of organisaties uit andere delen van het land.
Van oudsher hebben we een sterke binding met de agrarische sector en het midden- en kleinbedrijf. Maar ook als u net bent begonnen met ondernemen kunt u onze hulp altijd inroepen.

Waarom Alan?

Kiest u voor Alan, dan bieden we u de volgende pluspunten:

  • Altijd een persoonlijke adviseur
  • Jarenlange ervaring van vakkundige medewerkers in verschillende branches.
  • Flexibele werkwijze met duidelijke afspraken
  • We zijn er ook voor starters

Bezoek ons in Leek, Groningen

Wilt u weten welk advies wij voor u als ondernemer of particulier in Groningen hebben? Neem contact met ons op, of bel (0594) 55 85 25. U kunt natuurlijk ook langs komen op onze locatie in Leek, vlakbij Groningen.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.