Agrarisch Accountant Drachten

Wanneer u een accountant in de arm neemt, is het voor u fijn dat deze thuis is in uw branche. Een accountant die de brede financiële kennis kan koppelen aan specialistische branchekennis. In uw geval de agrarische branche.

Van oudsher hebben we een sterke binding met de agrarische sector en het midden- en kleinbedrijf. Veel van onze medewerkers hebben zelf een agrarische achtergrond of een ondernemersverleden. U zult het merken aan hun pragmatische benadering. U vindt ons aan de A7 (afslag Leek) en daarom altijd in de buurt van Drachten.

agrarische sector

Alan als uw Agrarisch Accountant in regio Drachten

De markt / landbouwsector verandert voortdurend, net als de wet- en regelgeving waarmee u te maken heeft. Als accountant met agrarische achtergrond, zijn we op de hoogte van die snelle veranderingen die elkaar opvolgen in de wetgeving.

Daarom kunnen we u ook goed adviseren, zodat u als ondernemer in Drachten op het juiste moment snel en daadkrachtig kunt handelen. Bijvoorbeeld op het gebied van uw subsidie-mogelijkheden. En altijd afgestemd op specifiek uw situatie.

Als flexibele en zelfstandige organisatie hecht Alan Accountants en Adviseurs daarom sterk aan korte lijnen en een persoonlijk contact met onze klanten. Dat komt de snelheid van ondernemen ten goede.

Wat onze accountants voor u kunnen betekenen

Wij helpen u ook graag verder met onze expertises op het gebied van:

Meer informatie?

We helpen u graag verder met uw agrarische onderneming in regio Drachten. Wilt u meer weten over ons en wat we voor kunnen doen? Neem dan eens contact op met het directie secretariaat (0594) 55 85 25 of mail naar info@alan.nl.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.