Agrarisch adviesbureau

De markt is voortdurend in beweging. Datzelfde geldt ook voor de wet- en regelgeving (mestbeleid, subsidies etc.) waar u in de agrarische sector mee te maken heeft. Het is voor uw onderneming van belang om tijdig in te springen. En daar helpen wij als uw agrarisch adviesbureau, u bij.

advies voor uw agrarisch bedrijf

Adviseurs zijn thuis in de agrarische sector

Bij Alan zijn we thuis in de agrarische sector. Veel van onze adviseurs hebben zelf een agrarische achtergrond of hebben een ondernemersverleden. U heeft dus een adviseur die in hetzelfde vak zit als u. Daarbij houden ze alle ontwikkelingen in uw branche scherp in de gaten.

Wat onze adviseurs voor u betekenen?

Samenstellen, beoordelen en bespreken van de jaarrekeningen of diverse aangiften voor de Belastingdienst. Het is slechts een greep uit alles waar u bij ons terecht kan. Onze werkzaamheden voor u vallen in de volgende categorieën:

Extra: maand- en kwartaalrapportages

Als u wilt, maken we maand- en kwartaalrapportages voor uw bedrijf. Heel populair is het analyseverslag waarin uw bedrijfsresultaten worden afgezet tegen de Alan-norm voor uw sector. En u kunt desgewenst deelnemen aan studiegroepen, waarin u met collega-ondernemers ervaringen uitwisselt en nieuwe ontwikkelingen binnen het vak bespreekt.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over ons en wat we voor kunnen doen? Neem dan eens contact op met het directie secretariaat (0594) 55 85 25 of mail naar info@alan.nl.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.