Agrarisch boekhoudkantoor

U kunt uw boekhouding natuurlijk bij elk ander boekhoudkantoor onderbrengen. Maar het werkt wel zo prettig als het kantoor ook thuis is in de agrarische sector. Want dan bent u echt verzekerd van het beste advies, omdat de branche en bijbehorende wetten en regels bekend is.

Alan is voor u dat agrarisch boekhoudkantoor. Alle leden van ons agrarisch team hebben een agrarische opleiding en sommigen zelfs een eigen agrarisch bedrijf. U heeft dus echt te maken met vakgenoten. En dat maakt voor u echt het verschil.

Agrarisch boekhoudkantoor

Wat we doen als uw agrarische boekhouder

We houden alle cijfers in de gaten zodat u elk moment inzicht heeft in uw bedrijfsresultaten. Dat doen we bij u op het kantoor. U levert ons de betreffende stukken aan op de manier dat voor u het handigst is. Wij helpen u vervolgens met het inrichten, beheren en het interpreteren van uw boekhouding.

We helpen u graag, maar het is aan u in hoeverre u die hulp nodig gaat hebben. Zo kunt u er ook voor kiezen om veel van de boekhouding zelf te doen en ons in te schakelen als dat nodig is.

Belastingzaken

Naast het opstellen van de jaarrekening en deze met u bespreken, kunnen we u ook altijd helpen met de diverse belastingzaken. Denk aan de omzet-, inkomsten-, en/of de vennootschapsbelasting. Maar vooral geven we advies. Bijvoorbeeld over de structuur van uw bedrijf, over investeringen, financieringsmogelijkheden en wet- en regelgeving (mestbeleid, subsidies etc.). Soms is het nodig een bezwaar- of beroepsschrift in te dienen. Lastige zaken, die we graag van u overnemen.

Waarom Alan?

  • Uw eigen persoonlijke adviseur. Hij kent uw bedrijf na verloop van tijd als geen ander.
  • We zijn er ook voor u als starter
  • Thuis in de agrarische sector
  • Een persoonlijke aanpak en korte lijnen.
  • Tevreden klanten

Contact met ons agrarisch team?

Meer over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. Of stuur een e-mail naar info@alan.nl.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.