Onze expertise

  • De voorwaarden voor uitbetaling van betalingsrechten
  • De ins en outs van het mestbeleid

Deze en andere zaken waarmee u als agrarisch ondernemer te maken heeft, zijn voor onze medewerkers dagelijkse kost. Alle leden van het agrarisch team hebben een agrarische opleiding, sommigen hebben zelfs een eigen agrarisch bedrijf. U praat dus met vakgenoten die weten van de hoed en de rand en het kaf van het koren kunnen scheiden.

Wat kunt u van ons verwachten?

Natuurlijk stellen we uw jaarrekening samen en kunt u ons inschakelen voor de diverse aangiften voor de Belastingdienst, zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.
Maar we geven vooral advies. Bijvoorbeeld over de structuur van uw bedrijf, over investeringen, financieringsmogelijkheden en wet- en regelgeving (mestbeleid, subsidies etc.). Soms is het nodig een bezwaar- of beroepsschrift in te dienen. Lastige zaken, die we graag van u overnemen.

Handige extra’s
Als u wilt, maken we maand- en kwartaalrapportages voor uw bedrijf. Heel populair is het analyseverslag waarin uw bedrijfsresultaten worden afgezet tegen de Alan-norm voor uw sector. En u kunt desgewenst deelnemen aan studiegroepen, waarin u met collega-ondernemers ervaringen uitwisselt en nieuwe ontwikkelingen binnen het vak bespreekt.

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.