Accountancy

  • Hoe kunt u uw administratieve organisatie en interne controle verbeteren?
  • U overweegt een intensieve samenwerking aan te gaan met een collega. Hoe kan de financiële boekhouding op elkaar worden afgestemd?

U wilt een solide basis voor uw bedrijfsvoering. En om die basis zo goed mogelijk te leggen zou u graag de nodige advies en hulp bij willen hebben. Begrijpelijk. Daarom helpen onze accountants u dan ook graag bij de inrichting van uw administratieve organisatie.

Wij zorgen voor een juiste vastlegging van uw financiële gegevens in de jaarrekening en in tussentijdse rapportages. Dat doen we bij u op de werkvloer en vanuit ons kantoor in Leek, Groningen. Maar we bieden veel meer dan gedegen rapporten.

Accountancy

Uw eigen accountant bij belangrijke financiële beslissingen

Veel belangrijker vinden wij het verhaal achter de cijfers. Juist dat verhaal bepaalt of u bijvoorbeeld investeringen kunt doen of beter nog een jaar kunt wachten. Of u besluit om meer personeel aan te nemen of eerst gaat werken met uitzendkrachten. Als accountant zijn wij uw vertrouwenspersoon als het gaat om belangrijke bedrijfsbeslissingen. Van start tot bedrijfsbeëindiging en alle fasen daar tussenin.

Hoe gaat het in zijn werk?

U bespreekt met uw adviseur voor welke taken u ons inschakelt. U kunt denken aan de inrichting van uw administratie en uiteraard het samenstellen van de jaarrekening. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook de periodieke verslaglegging verzorgen of een bedrijfsanalyse uitvoeren. En als beginnende ondernemer kunt u gebruik maken van onze startersbegeleiding.
Voor de vaste taken maken we jaarlijks heldere werkafspraken over wie wat wanneer aanlevert. Daarnaast kunt u tussentijds altijd een beroep doen op de kennis van onze accountants.

Een vraag aan onze accountant?

Wilt u contact met één van onze accountants? Neem dan contact op met het directie secretariaat
(0594) 55 85 25 of mail naar info@alan.nl

Wilt u contact met één van onze accountants?
Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.