Administratieve dienstverlening

Misschien bent u niet tevreden over de verwerking van uw huidige administratie of misschien heeft u behoefte aan advies over welk boekhoudprogramma u het beste kunt gebruiken? Alan helpt u graag met uw administratieve vragen.

De basis van uw onderneming

Waarom is het belangrijk om uw administratie op orde te hebben? Alleen als u goed inzicht heeft in uw bedrijfsresultaten en op de hoogte bent van de (financiële) stand van zaken van uw bedrijf, kunt u de juiste beslissingen nemen. Door veranderende wet- en regelgeving is het in sommige gevallen noodzakelijk uw administratie te herinrichten. Door te investeren in goede administratieve dienstverlening, die daar rekening mee houdt, kunt op tijd inspelen op nieuwe ontwikkelingen in uw branche en processen veranderen, sturen en optimaliseren.

Administratieve dienstverlening Groningen

Administratieve dienstverlening door Alan Accountants en Adviseurs

De adviseurs van Alan helpen u graag bij het inrichten, beheren en interpreteren van uw administratie. Onze aanpak is praktisch en flexibel en er bovenal op gericht u te ontzorgen. Dat kan door uw administratie grotendeels aan onze professionals over te laten. Maar het is uiteraard ook mogelijk uw administratie in eigen beheer te houden en onze deskundigheid alleen in te schakelen als dat nodig is.

Hoe gaat het in z’n werk?

Over het algemeen verwerken wij uw administratie bij ons op kantoor. Zodra u de betreffende stukken aangeleverd heeft, gaan onze adviseurs van start. Van het inboeken van uw facturen en declaraties tot het samenstellen van uw jaarrekening of het begeleiden van een belastingcontrole, onze specialisten helpen u graag op weg. Daarnaast is het mogelijk om de administratie bij u op het bedrijf te verwerken en de belastingaangiftes voor te bereiden. 

Wilt u contact met onze administratieve dienstverlening?

Neem dan contact op met het directie secretariaat
(0594) 55 85 25 of mail naar info@alan.nl

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.