Bedrijfskundige advisering

  • Hoe kan ik de logistiek van mijn bedrijf efficiënter inrichten?
  • Of hoe kan ik me beter onderscheiden van mijn concurrenten?

Iedere ondernemer kent het. Om optimaal te profiteren van de kansen die de steeds veranderende markt biedt, moet je zelf ook durven veranderen. Of u nu melkveehouder bent in Slochteren, een sportschool runt in Drachten of leiding geeft aan 150 stad-Groninger ICT-ers, de prikkel van het ondernemen ligt in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, het verbeteren van het product of het verhogen van het rendement.

Voor keuzes die de ontwikkeling van uw bedrijf op de langere termijn bepalen, kan het waardevol zijn om letterlijk even ‘stil te staan’. Om samen met iemand die de markt, de regelgeving, uw bedrijf én niet in de laatste plaats uw talenten als ondernemer kent, eens uitgebreid te brainstormen. Om nieuwe ideeën te lanceren en om vraagtekens te zetten bij dingen die vaak zo normaal lijken.

Onze bedrijfsadviseurs willen graag die sparring partner zijn. Wij denken met u mee, geven feedback, komen met ideeën, maar gaan niet op uw stoel zitten. Wel bieden we u onze know how, ons netwerk en onze onderzoeksmogelijkheden.

Hoe gaat het in z’n werk?
De inhoud van onze bedrijfsadvisering kan al net zo sterk verschillen als onze klanten zelf. U kunt met ons een traject afspreken rond een specifieke opdracht, zoals bijvoorbeeld het aanboren van nieuwe markten of het doorlichten van uw bedrijfsprocessen. Maar u kunt ons ook inschakelen als een verlengstuk van uw managementteam. Desgewenst onderhandelen we namens u met banken of andere partijen of voeren onderzoek uit.

In alle gevallen is het eerste gesprek oriënterend. Samen met u brengen we het vraagstuk in kaart en verkennen we wat we voor u kunnen betekenen. Cruciaal is daarbij ook dat we gevoel voor elkaar krijgen. Een goed gevoel en wederzijds vertrouwen zijn basisvoorwaarden voor een tot succes leidende samenwerking.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Alan biedt op het gebied van bedrijfsadvisering, of wilt u direct een afspraak maken met één van onze adviseurs?

Neem dan contact op met het directie secretariaat
(0594) 55 85 25 of mail naar info@alan.nl

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.