Fiscaal-juridische advisering

  • Mijn eenmansbedrijf draait uitstekend. Is het verstandig om de organisatievorm te veranderen in een BV?
  • We hebben een uitstekend jaar achter de rug. Wat kan ik doen om niet te veel belasting te betalen?

De Belastingdienst, als ondernemer heeft u er in iedere fase van de ontwikkeling van uw bedrijf mee te maken. U betaalt omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting, eventueel vennootschapsbelasting en/of overdrachtsbelasting.

De voordelen van juridische advisering

Wij als fiscaal-juridisch adviseurs vinden het een uitdaging om in die wereld van steeds veranderende regels en wetten voor u de fiscaal meest aantrekkelijk koers uit te zetten. Oftewel om de belastingdruk zo laag mogelijk te houden en toch te manoeuvreren binnen de marges van de wet- en regelgeving.

De mogelijkheden die we op fiscaal gebied aandragen, worden altijd gerelateerd aan uw specifieke situatie. Want wat voor de ene ondernemer een gunstige keuze is, kan bijvoorbeeld voor zijn oudere collega meer nadelen dan voordelen hebben.

Daarnaast krijgt u als ondernemer tegenwoordig vaker te maken met juridische vraagstukken. Contracten worden steeds belangrijker, maar zijn de uwe wel waterdicht? En is de aansprakelijkheid goed geregeld binnen uw onderneming?

Onze adviseurs kunnen u begeleiden bij het voorkomen van juridische problemen en geschillen door bestaande contracten door te lichten en eventueel nieuwe contracten op te stellen.

Onze fiscaal-juridisch adviseurs

U bespreekt fiscaal-juridische zaken meestal eerst met uw vaste adviseur. In sommige gevallen zal hij of zij ondersteuning van onze fiscaal-juristen inroepen. Als dat wenselijk is, schuiven zij ook aan tafel of komen langs bij uw bedrijf. Maar als u snel een contract op juridische valkuilen gecontroleerd wilt hebben, kunt u ook rechtstreeks een beroep doen op onze fiscaal-juridische adviseurs.

Wilt u contact met één van onze fiscaal-juridisch adviseurs?

Neem dan contact op met het directie secretariaat
(0594) 55 85 25 of mail naar info@alan.nl

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.