Personele dienstverlening

“Er heerst een fijne sfeer op de werkvloer, mijn medewerkers weten wat ze moeten doen en als ze ergens tegenaan lopen, staat mijn deur open”, vertelde een ondernemer onlangs. Natuurlijk worden wij alleen maar heel blij van zo’n goed geregelde werkomgeving. Toch omvat het ‘hebben’ van personeel veel meer dan de zaken op de werkvloer goed op orde hebben.

Personele dienstverlening

Verzorgen van uw personeelszaken

Vanaf het eerste moment dat uw medewerker door de deur loopt, tot het doorstromen naar en misschien uiteindelijk afscheid nemen van heeft u te maken met verschillende contracten, salarisstroken, collectieve arbeidsovereenkomsten én een wetgeving die regelmatig verandert. Om al deze stappen goed door te lopen, raden we aan een deskundig oog mee te laten kijken.

Voor ieder personeelsvraagstuk

Voor een groot aantal klanten verzorgen wij de salarisadministratie en andere administratieve zaken, zoals pensioenafdracht, aangiften loonheffing en cao. Bovendien helpen wij u graag met de financiële en juridische aspecten van bepaalde arbeidsvraagstukken. Hoe dan ook: voor alle zaken die te maken hebben met personeel, kunt u bij ons terecht.

Eerlijk, betrouwbaar advies

Natuurlijk stellen we uw belangen als werkgever voorop. Toch attenderen we u graag op de voor- en nadelen die bepaalde keuzes hebben voor u en uw werknemers. Immers: positieve, enthousiaste en gedreven werknemers zijn van levensbelang voor een gezond bedrijf! Kortom: wij voorzien u van betrouwbaar, eerlijk en goed advies.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij kunnen u een compleet pakket van personele dienstverlening aanbieden, maar het is ook mogelijk om een deel bij ons onder te brengen, bijvoorbeeld de salarisadministratie. En natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht voor advies. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Bel naar (0594) 55 85 25 of stuur een mail naar info@alan.nl

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.