Personele dienstverlening

  • Bij lage lonen in 2017 kan iets meer betalen gunstiger uitpakken!
  • Vanaf 2017 zijn verrekeningen en inhoudingen op het minimum loon verboden!

Werken met personeel is veel meer dan een heldere taakverdeling en een goede onderlinge sfeer. Vanaf het aantrekken van personeel tot het doorstromen en uiteindelijk afvloeien van medewerkers heeft u te maken met contracten, salarisstroken, collectieve arbeidsovereenkomsten en een wetgeving die regelmatig verandert. En dan is het vaak goed om daar een deskundig oog naar te laten kijken.

Personele dienstverlening

Verzorgen van uw personeelszaken

Alan neemt u als werkgever graag alle zorgen over personeelszaken uit handen. Wij verzorgen voor veel klanten de salarisadministratie en zaken die met deze administratie te maken hebben. Denk aan pensioenafdracht, aangiften loonheffing en CAO.

Maar desgewenst kunt u onze hulp ook inroepen bij alle andere zaken die te maken hebben met personeel. Zoals de werving en selectie van personeel. Daarnaast kunnen we ook voor u kijken naar de financiële en de juridische aspecten van bepaalde arbeidsvraagstukken.

We treden namens u op en hebben in de eerste plaats oog voor uw belangen als werkgever. Wel attenderen we u, gevraagd en ongevraagd, op de voor- en nadelen die bepaalde keuzes hebben voor uw werknemers. Dit vanuit de overtuiging dat positief gestemde medewerkers van levensbelang zijn voor de gezondheid van uw bedrijf.

Hoe gaat wij voor u aan het werk?

Wij kunnen het hele pakket van personele dienstverlening voor u verzorgen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen de salarisadministratie bij ons onder te brengen. Wij geven altijd extra advisering in termen als ‘dit mag, dat kan …’.

Meer over onze (personele) dienstverlening?

Wilt u contact met één van onze personeelsadviseurs?

Neem dan contact op met het directie secretariaat
(0594) 55 85 25 of mail naar info@alan.nl

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.