Project- en interim management

  • U overweegt om samen met een paar bevriende branchegenoten een windmolenpark op te zetten. Maar wie gaat dat trekken?
  • U ziet mogelijkheden in de herstart van een failliete concurrent, maar de tijd ontbreekt u om daar zelf leiding aan te geven.

Er kunnen tal van aanleidingen zijn om een project- of interim manager in te schakelen. Juist op het gebied van de ontwikkeling van duurzame energie voert de overheid een stimulerend beleid door – al dan niet in Europees verband – subsidies beschikbaar te stellen. En vooral bij samenwerkingsprojecten met collega’s of andere partijen kan het waardevol zijn als een buitenstaander de rol van projectleider op zich neemt.

De bedrijfsadviseurs van Alan worden vaak ingeschakeld als project- of interim manager. Wij hebben de mogelijkheden en middelen om haalbaarheidsonderzoeken of verbeteringstrajecten uit te voeren, beschikken over een uitgebreid (kennis)netwerk en weten de weg in subsidieland. Daarnaast zijn we gewend om namens anderen op te treden en voelen ons thuis in de rol van de projectbegeleider die de belangen van de verschillende partijen in de gaten houdt.

Hoe gaat het in z’n werk?
U kunt ons – ongeacht de aard van het project of het stadium waarin het project zich bevindt – benaderen voor een oriënterend gesprek. We verkennen met u de rol die wij kunnen spelen en leggen, als u ervoor kiest om met ons verder te gaan, de samenwerking vast in een heldere offerte en concrete werkafspraken. Wij hebben communicatie hoog in het vaandel staan. Gevraagd en ongevraagd informeren we u regelmatig over de voortgang van het project. Zodat u 100% betrokken blijft,  zonder dat u er zelf veel tijd in hoeft te steken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Alan biedt op het gebied van project- en interim-management of wilt u direct een afspraak maken met één van onze adviseurs?

Neem dan contact op met het directie secretariaat
(0594) 55 85 25 of mail naar info@alan.nl

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.