Loonadministratie Groningen

Als ondernemer wilt u zich focussen op uw business, uw vak. Wanneer u mensen in loondienst hebt, betekent dat ook het verzorgen van de loonadministratie. Is uw bedrijf in Groningen gevestigd en wilt u uw loonadministratie uitbesteden? Dan staat Alan Accountants voor u klaar om dit tot in de puntjes te verzorgen.

Wat is loonadministratie?

Hebt u personeel in dienst, dan bent u inhoudingsplichtig. Dat betekent dat u een loonadministratie moet bijhouden waarin alle gegevens over uw medewerkers en de loonbetalingen zijn opgenomen. Denk hierbij aan de loonstaat, loonstroken en jaaroverzichten. Deze formulieren zijn van belang om het loon en de verschuldigde loonbelasting en de premies van de sociale verzekeringen te berekenen.

Waarom uitbesteden?

Het is een klus waar veel bij komt kijken. Bovendien zit er een constante veranderende wet-en regelgeving aan verbonden. Als ondernemer wilt u zich daar niet aan branden. Er gaat veel tijd in zitten die u ook aan uw bedrijfsvoering kunt besteden. En het risico op boetes is aanwezig, mocht u de administratie foutief afhandelen. Wist u bijvoorbeeld dat u een fiscale bewaarplicht hebt en dat u de salarisadministratie 7 jaar moet bewaren? Besteed het uit aan een specialist en u weet dat het goed geregeld is.

Waarom Alan Accountants?

We hebben de specialisten in huis om uw zaken tot in de puntjes te verzorgen. U levert uw stukken aan en wij zorgen ervoor dat het kant-en-klaar bij de Belastingdienst terechtkomt. Voor ons is loonadministratie een van de vele zaken waarmee wij u kunnen ondersteunen. We denken graag mee over uw bedrijfsvoering, het gebruik van subsidieregelingen, het doen van investeringen en het plannen van uw toekomst. Bij ons hebt een vast contactpersoon die voor u klaar staat en samenwerkt met een team van fiscale en administratieve experts.

Wilt u dat wij uw loonadministratie gaan verzorgen? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.