Mevrouw de Boer event

Kom 14 maart 2019 naar het Mevrouw de Boer event

Ladies only!

De rol van vrouwen in de agrarische sector is heel belangrijk. Of je nu zelf onderneemster bent, samen met je man het bedrijf runt, hebt gekozen om voor de kinderen thuis te zijn of een baan buiten de deur. Jij bent de spil van het bedrijf en het gezin.

Agrarische vrouwen houden veel ballen in de lucht. Héél veel ballen! Maar kom je ook toe aan tijd voor jezelf? Heb je tijd om jezelf op te laden? Want dat is belangrijk! Belangrijk voor je energie én balans.

Daarom organiseren wij een Mevrouw de Boer event, speciaal voor jou. Deze vindt plaats op een mooie locatie. Je stapt even uit de drukte om te zien waar jouw tijd allemaal naar toe gaat.

Mevrouw de Boer is opgericht door Rianne en Marlies van Zeeland en is hét coachingsbureau voor agrarische vrouwen. Ze weten waar de kansen en uitdagingen liggen voor deze vrouwen. Rianne en Marlies geven op 14 maart as. een inspirerende workshop aan jou. Wil je het anders? Kan het anders? Het antwoord van Mevrouw de Boer: dat kan zeker! Nieuwsgierig?

Kijk hieronder naar de videoboodschap van Mevrouw de Boer. Geef jezelf een dag cadeau, investeer in jouw persoonlijke ontwikkeling en kom 14 maart as. naar ons Mevrouw de Boer event!

Meld je hier aan!

 

Cadeautje

En bij deze dag hoort nog een extra cadeau: na afloop van de dag ontvang je een gratis coachgesprek van Mevrouw de Boer.

Vragen?

Neem dan gerust contact op met Maaike Koops of Antje Kneefel (0594) 55 85 25 of via info@alan.nl