Onze expertise

  • De voor- maar ook de nadelen van schaalvergroting
  • Wel of toch nog maar niet investeren?
  • En wat te doen bij bedrijfsovername?

Om succesvol te ondernemen, maakt u als ondernemer voortdurend beslissingen, soms met vergaande consequenties. Dan is het waardevol om te kunnen terugvallen op uw adviseur. Bij ons heeft u een vaste contactpersoon, die uw bedrijf en uw bedrijfstak op een gegeven moment bijna net zo goed kent als u zelf. Een partner die als betrokken buitenstaander kan meedenken als u ingrijpende beslissingen wilt nemen. Maar ook de man of vrouw met wie u jaarlijks de jaarrekening doorneemt en de bedrijfsresultaten bespreekt. Achter de schermen werkt u echter samen met een heel team van accountants, assistenten en administratief medewerkers, waarvan de adviseur uw eerste aanspreekpunt is.

Wat kunt u van ons verwachten?
Natuurlijk doen wij voor u het samenstellen van de jaarrekening, de diverse belastingaangiftes en indien nodig de loonadministratie. Ook kunnen we uw administratie inboeken, ofwel op kantoor, of bij u op locatie. Daarnaast denken we graag met u mee over uw bedrijfsvoering, het gebruik van subsidieregelingen, het doen van investeringen en het plannen van uw toekomst, binnen en wellicht buiten uw bedrijf.

Mkb-branchescan

Benieuwd naar uw positie binnen de markt? Doe dan nu de Mkb-branchescan. Door middel van deze scan krijgt u als ondernemer binnen enkele minuten inzage in uw positie ten opzichte van uw concurrenten. Klik op onderstaande afbeelding om de scan in te vullen.

Mkb-branchescan

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.