Onze expertise

  • U start een nieuw bedrijf en wilt een gedegen ondernemingsplan opstellen
  • U wilt uw handen vrij hebben voor waar het allemaal om draait – het runnen van uw bedrijf – en wilt de administratie uitbesteden
  • U kent uw markt als geen ander, maar kunt wel wat ondersteuning gebruiken bij subsidieaanvragen

Veel startende ondernemers ervaren het als een eye-opener: je hoeft alle fiscaaladministratieve en bedrijfsjuridische zaken die komen kijken bij een eigen bedrijf niet allemaal zelf te doen. Onze adviseurs en accountants denken met u mee en nemen u – als u dat wilt – veel werk uit handen. U krijgt zodoende de ruimte om u volledig te richten op de feitelijke bedrijfsvoering.

Wat kunt u van ons verwachten?
We denken graag met u mee bij het opstellen van uw ondernemingsplan, het doen van investeringen en bij de keuze om bijvoorbeeld personeel aan te nemen, of op een andere manier menskracht in te huren. We zorgen er samen met u voor dat uw nieuwe onderneming een solide basis krijgt. We helpen u graag bij het inrichten van uw administratieve organisatie en zorgen voor een juiste vastlegging van uw financiële gegevens in de jaarrekening en eventueel in tussentijdse rapportages.
In de praktijk zijn we na verloop van tijd vaak de vertrouwenspersoon die uw bedrijf door en door kent en met u belangrijke beleidsbeslissingen voorbereidt. We zijn uiterst flexibel. U bepaalt voortdurend zelf wat u ons laat doen.

 

 

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.