Kees van der Ploeg

Vond het na 16 jaar loondienst bij grote keukenzaken tijd om zijn eigen winkel te beginnen. In zijn nieuwe winkel Keukenhuis Roden draait het om liefde voor het vak. Zoals hij zelf zegt: ‘Als je je werk met liefde en plezier doet, zorgt dat voor interesse in je winkel. En dan gaan de klanten vanzelf bij je kopen en ga je geld verdienen.’ Samen met collega’s Ruth Bandringa en Lenn Hagenauw.

‘Ik kan altijd bij ze terecht’

‘Ik ben van boeren komaf. Opgegroeid tussen de koeien. Wat ik daar heb geleerd: als je ergens goed voor zorgt, krijg je er veel voor terug. Daarom zorgen wij goed voor onze klanten. We kijken hoe we de keuken helemaal naar wens kunnen maken, in plaats van naar de marges te kijken. Recent hielpen we een vrouw met een uitdagende keuken. Midden in de keuken van haar woonboerderij stond een pilaar. Samen met haar hebben we gekeken hoe we de keuken hier het best om heen konden maken. Met een prachtig resultaat en een tevreden klant.

Alan Accountants en Adviseurs heeft dezelfde liefde voor hun vak, als ik voor mijn vak heb. Daarom ben ik ook zo tevreden met hen. Ik lever mijn boekhouding aan en zij verzorgen vervolgens de administratie, btw-aangiften, de loonadministratie, de jaarcijfers en de aangiften inkomenstenbelasting voor mij. Ook voor advies kan ik bij Alan Accountants en Adviseurs terecht; eigenlijk voor alles wat met administratie en ondernemersschap te maken heeft. Via mijn ouders ben ik bij Alan Accountants en Adivseurs terechtgekomen en omdat ze goed zijn in wat ze doen, ben ik nog steeds een tevreden klant.’

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.