Maarten Zuidersma

begon in 2013 samen met Jan Veldman het bedrijf Parkeren Vliegveld Eelde. Ze bieden reizigers een parkeergelegenheid plus tal van extra faciliteiten aan in de directe omgeving van het vliegveld. Het bedrijf groeit snel: van een gemiddelde bezetting van 50 auto’s per dag in het eerste jaar naar ruim 200 in 2015.

‘Ik kan ieder moment bij ze terecht’

‘Al in 2010 ontstond het plan om dit bedrijf op te zetten; we hebben toen direct de domeinnaam parkerenvliegveldeelde.nl vastgelegd. Ik deed een projectstage bij Alan, logisch dus dat we na onze start de administratie daar onderbrachten. Wij hebben voortdurend nieuwe ideeën en dan is het fijn als Marcel van Alphen met ons meedenkt en we bij Martin Agema terecht kunnen voor boekhoudkundige en fiscale vragen.

Zo hebben we de loods en het terrein die we eerst huurden, inmiddels gekocht; dat blijkt financieel veel gunstiger. Ook hebben we parkeerboekingsites voor andere luchthavens opgezet. Die faciliteit bieden we nu in Brussel en Rotterdam aan en we hebben tevens  plannen voor Weeze in Duitsland. Wij kunnen letterlijk op ieder moment bij Alan terecht, ook ’s avonds of in het weekend. Dat past bij ons, want zelf werken we ook met hele wisselende tijden.’

 

Thanks!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bekijk hier alle vacatures.